HTML

Ajánló

angyal üzené 2011.05.10. 08:28

"Egy különleges, bizarr kalandregénynek is nevezhetjük, egy „horror pikareszknek”, amelyben az álom olyan valóságos mint az élet, s a valóság olyan riasztó, mint egy rémálom, s amelyben a főhős lidérces, izgalmas, néha mulatságos kalandokon megy keresztül, s nem tudjuk, hogy mindezt álmában, egy hosszú, éjszakai vonatutazáson éli-e meg, vagy elvarázsolták, elkábították, hipnózis alá került, netán megőrült vagy már nem is él. Az író-elbeszélő egyes szám első személyben meséli a baljós történetet, s mintegy kettős valóságban érzékelteti e megesett hátborzongató „testrablás” eseményeit, s így hőse egyszerre látja önmagát kívülről és éli meg mindezt, agyrémként belülről. Az álom és a valóság, a képzelgés és a realitás, a fantasztikum és a hétköznapiság összemosódása számos zseniális remekművet eredményezett már a világirodalomban, példaként E.T.A. Hoffmann, E A. Poe, Franz Kafka egész életműve, de különösen az Átváltozás című novellája."

bővebben innen:

http://79.172.252.16/~undergro/index.php?konyvet=olvass&aloldal=somogyi-zoltan-masodik-fejek&id=41 esetleg innen: http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=112451138838988

Könyvbemutató: 2011. május 23. Goldmark Károly Művelődési Központ, Keszthely

Ingyen ropi és ital talán nem lesz, de érdemes mindenkinek megjelenni.

UPDATE! 

Nem a Goldmarkban lesz, mert a nagy érdeklődés miatt áttették a Balaton Színház Simándy termébe.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://angyaluzen.blog.hu/api/trackback/id/tr482892243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása