HTML

reklámfaló

angyal üzené 2011.05.20. 06:00

 Nézd a tévét. Bambuld a reklámot. Szívja fel az agyad. Legyél függő. Zabálj chipset. Igyál sört. Nem is kell, de gut, besser.

Ezért muszáj. Reklám mondta, vedd. Fuss le a boltba. Ne közértbe. Szuperbe, de inkább hiperbe. Kosár nem elég, százast keresd ki a zsebedből. Nincs? A koldussal váltass fel két ötvenest. Kell a kocsi. Annyi mindent kell venned. A tévében mutatták, csak jó lehet. És fontos. Nem tudsz nélküle élni. A kollégádnak is van. Neked is kell. Függő vagy. Rohansz a polcok között. Melyik az? Hova rakták? Szemetek. Eldugták előled? Nem. Megvan. Annyira nem is csillog. És nem is olyan nagy. A tévén keresztül valahogy más volt. Hoppá! Közeledik valaki. Rakd be gyorsan a kosárba mind a négyet, ami a polcon van. Az összes legyen a Tied. Nehogy másnak is jusson. Birtokold. Büszkén told a kocsit. Húzd ki a hátad. Az enyém. Ez legyen a tekintetedben, mikor a vesztes mellett elmész. Büszke vadász. Az vagy. Harcoltál érte. A szemét. Neki is ez kellett volna. Nem nyert. Most te vagy a Hős. Nyertes. Alfahím. Nem győztél. Tévedsz. A reklám nyert, az akaratod felett.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://angyaluzen.blog.hu/api/trackback/id/tr52917990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása